Партнерот на Ана Бекута, Милутин Мркоњиќ – Мрка направи нешто што сите ги остави во шок. Имено, политичарот ја фати под рака 40 години помладата водителка Сања Кужет и тоа под гради, додека Ана Бекута пееше до нив.

На Ана оваа ситуација и беше симпатична, па со насмевка ја прифати шегата и го прегрна својот партнер.

Откако кратко танцуваше со Сања, Мрка веднаш се врати кај Ана во емисијата „Ѕвезде Гранд Специјал“, а еве како изгледаше сето тоа: