Во близина на Борско Езеро синоќа се случила семејна трагедија. Имено, на Драган П. (51) му се слошило, а неговата мајка Славка Т.М. (70) ја удрил автомоби додека чекала Брза помош заради синот. 

Брзата помош прво се обидела да и помогне на жената, но кога не успеале заминале во куќата каде синот веќе бил мртов.