Од овие слики може срце да те стегне, напишале многумина кога ги виделе, а како човекот се чуствувал на кого пеачката му мешала во скут, никој не знае.

ЈК овој пат оваа забава ја направила во Македонија, поточно во Охрид, а поради ваквото играње атмосверата се вжештила.

Погледајте ја галеријата со фотографии која настанала за време на песната “Иде маца око тебе“.