НА ДОКТОРКА ПАВЛОВИЌ МАЖИТЕ И ИСПРАЌААТ СЛИКИ ОД НИВНИТЕ ГЕНИТАЛИИ! Таа стручно ги оценува за 1.750 денари!

07.09.2020
Vesnik.com
НА ДОКТОРКА ПАВЛОВИЌ МАЖИТЕ И ИСПРАЌААТ СЛИКИ ОД НИВНИТЕ ГЕНИТАЛИИ! Таа стручно ги оценува за 1.750 денари!

Едукатор од областа на сексологијата и сексот, Лана Павловиќ од Квинслед, Австралија, ги советува мажите како да го подобрат својот љубовен живот засновано на обликот и големината на нивните гениталии. Корисниците на нејзините услуги и испраќаат 50 австралиски долари (околу 1.750 денари) и фотографија од нивното меѓуножје, а таа им испраќа извештај во кој детално опишува кои позиции се најдобри за нив.

Исто така, им дава упатства на мажите за подобро разбирање на нивната анатомија и повеќе да се грижат за интимната хигиена.

Во моментов Лани завршува магистерски студии по сексологија.

"Луѓето не разбираат што точно правам, а се*сот сè уште е табу тема, така што тие не знаат како да прашаат за тоа. Тие главно реагираат позитивно, а јас себе си се нарекувам пријател на светците за се*с. Луѓето лесно ми се отвораат. кога ќе дознаат што правам “, изјави таа за„ Мирор “.

Лани вели дека отсекогаш била заинтересирана и сакала подобро да ја разбере врската помеѓу умот и телото за да може да им помогне на оние кои имаат проблеми со сексуалноста. Корисници на нејзините услуги се мажи и жени од сите возрасти, дури и тинејџери.

„Евалуацијата на машките гениталии е дефинитивно најпопуларната услуга што ја нудам и мажите се чувствуваат безбедно со мене затоа што знаат дека сум искрена. Жените најмногу се грижат за создавање сексуална желба откако ќе станат мајки, мажите се желни да научат како подобро да ги задоволат своите партнерки или да се спречи предвремена кулминација “, рече Лани.

"Мојот сопруг и јас сме авантуристи во нашата сексуалност и имаме неверојатна врска во и надвор од спалната соба. Ние сме исто така родители, па затоа е доказ дека не мора да завршите со деца", објасни таа.

Клучот за одржување на добри односи и сексуален живот е комуникација и подготвеност за слушање, компромис и раст. Како што расте вашата врска, така растете и вие. Се*сот и задоволството не се лоши зборови. Прифаќајќи ја таа страна од нас самите, стануваме подобри луѓе.

„Сексуалната енергија е енергија на животната сила и разбирањето е моќна работа“, заклучи Лани.

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата

;