Имала ли министерката за финансии интерни информации дека Еуростандард ќе пропадне за да си ги извади парите навреме?

Нина Ангеловска ги повлекла парите од Еуростандард во јануари и јуни годинава, односно последната промена е направена само два месеци пред Народната банка да и ја одземе дозволата за работа на банката.

Гледајте повеќе во вестите на Алфа во 12:30

Најчитани вести