Вечерва е запален автомобил ЕВН Македонија во градот Тетово. Во меѓувреме за денес - петок, во неколку градови во земјата ќе се одрши предупредувачки протест против одлуката за покачување на цената на електричната енергија.

Фото: ТВ Тајм, Тетово

 

Најчитани вести