Жал за сексот!

Господинот зборувал за се*с и летување.

Со обзир на тоа тоа дека има и такви кои сметаат дека и ова лето треба максимално да се искористи, односно да се оди на годишен одмор, без разлика што корона вирусот не престанува, репортери на Ало.рс. се упатиле на еден возрасен господин кој шетал по “Кнез Михајлова“, ќе оди ли на море, тој рекол дека нема, но ковид-19 не е причина што ќе остане во Белград...

- Нема на летување, болен сум, едвај летувам во сопствениот дом, но и да не е корона, не би одел на летување. Подолго време не одам на море, бидејќи нема интерес. Нема се*с, нема ни летување – рекол овој господин.

Запрашан како изгледал се*сот во негово време, овој пензионер рекол дека повеќе се криело, но дека било подобро, отколку сега...

- Малку скришно, но беше супер, поатрактивно, по чуствително, отколку сега. Ова (секс) сега... ќе се олесни и ќе каже “чао“.

Најчитани вести