Марина Балмашева (35) од Русија се разведе од нејзиниот сопруг Алексеј со цел да се омажи за неговиот син Владимир (20) и да му роди дете.

Алексеј и Марина биле во брак 10 години, но минатиот месец Марина се решила на ваков чекор е поблизу до нејзиното срце, на кого му се заколнала навечна љубов минатиот месец.

Причината за таквата одлука беше многу едноставна, со Алексеј таа не успеа да остане трудна додека со Владимир се чини дека успеала од уште првиот пат.

Не можев да останам бремена 13 години, единствено што се смени во животот за тоа време беше мојот сопруг – рече Марина, која сега очекува девојче со Владимир.
Алексеј е очаен за сè што се случува. Тој рече дека се сомневал дека Марина го изневерувала со нејзиниот син додека тие се уште биле во брак.

Не би ме изненадило доколку имале секс дома. Мислам дека таа го заведе. Не знам зошто, ја сакав и ја почитував – рече Алексеј.
Тој рече дека сè уште ја сака Марина и дека ќе се бори со сите сили за неа, ако неговиот противник не бил неговиот син.

Владимир ја запознал Марина кога имал само 7 години, таа пораснала.

Целата приказна предизвика голема осуда во јавноста, за што на Марина очигледно не и е грижа.

Таа објавува фотографии од неа и Владимир на својот Instagram профил скоро секој ден.

Најчитани вести