Пејачката Тања Савиќ со месеци ги нема видено своите синови Максим и Ѓорѓе. Нејзиниот сопруг Душан ги однесе во Австралија, а сега пејачката се прогласи бидејќи се чувствува целосно беспомошна.

Имено, Тања се огласи на својот Инстаграм профил, и покажа колку страда по нив, а потоа откри дека веќе пет дена не ништо слушнала за нив.

- Моите најголеми љубови. Јас правам сè за да ми дојдете во прегратка. Јас сум личност која на крај ја осудува неправдата. И направената штета не може да помине неказнето. Поминаа 5 дена откако го слушнав нивниот глас. Кога го контактирам семејството, сите ме игнорираат. Каде ќе оди нивната душа. Ако се обидам повторно да се јавам, тие ме блокираат. Нека знаат сите што ми направија, напиша таа.

Најчитани вести