Невероватна снимка од Бразил

Вознемирувачка снимка од Бразил го обиколи светот икаде што покажува сила и суровост на една од најопасните змии во светот.

Маж одел по пат кога од наеднаш му рипнала огромна анаконда. Точно знаела каде прво да нападне.

Одморот се претворил во пекол: Мажот со камшик во рака... Откако му ги парализирала нозете “врзувајќи му ги во чвор“, тргнала понатаму да се витка околу несреќниот маж.

Неколку моменти подоцна, на помош му притекнале тројца мештани, односно двајца додека едниот го снимал случајот.

Човекот се препотувал додека анакондата му го успорувала срцевиот ритам и крвоток. На крај сепак  луѓето го спасиле, со што огромната змија морала да побара неко дру плен.

Најчитани вести