Карлеуша се соблече: “СЕЉАЦИ, ШТО СЕ ЧУДИТЕ, ПА НЕ СУМ ЈАС ОПЕРСКА ПЕЈАЧКА“

2.08.2020
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Карлеуша се соблече: “СЕЉАЦИ, ШТО СЕ ЧУДИТЕ, ПА НЕ СУМ ЈАС ОПЕРСКА ПЕЈАЧКА“

Јелена Карлеуша имаше настап овој викенд во Црна Гора каде се појави во провокативен костим кој повеќе открива него покрива.

На многумина овој стајлинг не им се допадна, па пејачката веднаш им возврати во нејзин стил на хејтерите кои ја критикуваа.

-Имам потреба кратко да се обратам на оние кои се шокирани од мојот изглед и костим и оние кои ги споменуваат моите деца и слично. Селјаци јас не сум оперска пејачка ниту учителка во вашата општина, јас сум перформер, ова е сценски костим кој е во склад со мојата музика и сцена. Не идам вака во супермаркет со децата. Верувам дека барем еднаш во животот сте слушнале за Бијонсе, Лејди Гага, Ријана, Пинк, Мајли Сајрус… погледнете ги нивните сценски настапи, можеби во вашето мало место ова е шокантно, но не живеам таму, јас не сум како вас и мојот живот е нешто што можеби никогаш нема ни да го разберете, пишува во нејзиниот опис Карлеуша.

Таа додава и дека со ваквиот изглед и стајлинг штотуку започнала.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

About last night 💥💥💥 HVALA IGALO! OPET SMO POKIDALI!#montenegro #swipeleft Ps(imam potrebu da se kratko obratim ovima koji su kao nešto šokirani mojim kostimom, pominju moju decu itd. Seljaci, ja nisam operska pevačica niti učiteljica u vašoj opštini, ja sam performer, ovo je scencski kostim koji je u skladu sa mojom muzikom i SCENOM. Ne idem ovako do supermarketa sa decom! Verujem da ste bar jednom u zivotu culi za Bijonse, Lejdi Gagu, Rijanu, Pink, Majli itd... pogledajte njihove scenske kostime... Možda je u vašem malom mestu ovo šokantno ali ja ne živim tu, ja nisam vi i moj život je nešto što vi možda nikada i nećete razumeti. Ali kad je već tako, idite pratite nekog drugog... smarate sa svojim malogradjanskim primitivnim stavom koji mene niti će promeniti niti usporiti. Naprotiv. Tek sam počela. 👋🏻👋🏻👋🏻)

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата