Пејачката Марија Шерифовиќ се јавила на Инстаграм, каде што измерила температурата па објасинила дека неможела да отпатува каде што сакала.

Пејачката јавно покажала дека има температура 35 со осум и рекла:

“Јас сум готова:“

Потоа Марија раскажала дека не и се допаѓа состојбата во Белград, со што сакала да замине во Шпанија на еден концерт, но поради затворање на границите ја нема таа можност.

Најчитани вести