Skip to main content
x

1 Aug 2020 - 14:30
redakcija
Статија

Тимот на Металург и официјално ги започна базичните подготовки во Маврово, со денешниот прв тренинг.

Под водство на тренерот Зоран Кастратовиќ, екипата до одржа првиот тренинг во затворено односно во сала.

Пред тимот е период на адаптација, здрави физички подготовки, пред се за турнирот во Струга, а потоа и за интернационалните предизвици против тимот на Спачва од Винковци

sportmedia.mk