Баснословни суми пари... 

Од септември на малите екрани ќе се гледа новата сезона “Задруга“. Сега е откриено колку од нив наводно барале да влезат во Задруга 4! Во прашање се сериозни хонорари.

Станија Добројевиќ се наведува како една од најголемите ѕвезди на “Задруга 4“, со обзир на тоа дека во тек на “Задруга 2“ пишувало дека заработила 2.000 евра неделно, се шушка дека ни сега не се согласила на помала сума.

Менсур Ајдарпашиќ, кое му е трето учество, како што пишуваат медиумите овој пат ќе влезе со братот Адријан и договорил хонорар од 3.000 евра неделно.

Миљана Кулиќ четври пат ќе се најде пред камерите во “Задруга“. Таа неодамна изјавила дека парите и се главен мотив за учество и дека од “излегла побогата од “Задруга 3“ за дури 250.000 евра и дека освен таа сума ништо друго не ја интересира.

“Луѓето од ТВ Пинк ми нудат 400.000 евра за девет месеци. Што да правам, не ми се влегува“, ги прашала Сашка следбениците.

Мики Ѓуришиќ потпишал договор за “Задруга 4“ но неговиот договор се држи во тајност. Се шпекулира дека за “Задруга 3“, која ја предсокнал барал хонорар од 50.000 евра.

Кристијан Голубовиќ наводно потпишал договор на шест месеци и договорил сума од 150.000 евра, од кои 50.000 евра ќе го добие однапред. Кога ќе истечат тие шест месеци, Кристијан ќе може да го продолжи договорот за останатите три месеци, бидејќи сезоната трае девет месеци.

Како што пишуваат медиумите, Челниците на Пинк преговараат и со Анабела Ајтас и Луна Џогани, додека Марко Миљковиќ за сега не е во план.

Најчитани вести