Синот на фолк дивата Цеца, Вељко Ражнатовиќ познат е по тоа што редовно експериментира и досега направи бројни промени во својот изглед. Јавноста досега успеа да го следи уште од неговото раѓање, затоа што овој млад боксер, беше претставен во јавноста уште како бебе.

Сепак, со последниот потег, тој изгледа дека привлече најголемо внимание.

Имено, освен најновата тетоважа, Вељко очигледно реши да ги пушти мустаќите, но на далеку поинаков начин од тоа што го правеше досега.

Поради ваквата промена на Вељко доби безброј коментари од позитивни но и шеговити.

Најчитани вести