И додека сите тврдеја дека Џенофер Лопез е „совршена“ , се појави фотографиј која докаѓува дека таа е само една нормална и обична жена.

Додека поголем број од жените на секој начин го кријат целулитот, популарната Џеј Ло воопшто не е загрижена за него.

Џенифер тргна на голф и го покажа целулитот на нозете.

Џенифер и нејзиниот партнер Алес Родригез се фотографирани на еден терен за голф во Њујорк, на фотката Лопез е во кус шортц кој ги отрки нејзините „несовршени“ со целулит.

Најчитани вести