Лидија Вукичевиќ живее во Белград со нејзините синови Дејвид и Андреј, а соседите откриваат дека иако таа често не е дома, секогаш наоѓа време за нив, а ја опишуваат како дама.

Соседите откриваат и дека актерката добро се одржува и дека секогаш има весел дух кој што плени каде и да се појави.

- Лидија е секогаш уредна, дури и кога оди на прошетка или на шопинг. Вистинска дама, добро негувана жена. Може да се види дека се грижи за својот изглед. Таа не делува како ѕвезда, таа е секогаш насмеана и љубезна. Целото соседство ја сака, не мислам дека некој ќе  каже нешто лошо за неа и нејзините деца. Нема инциденти и проблеми, тие се момци на лице место, а и таа е дама.", рече нејзина сосетка која открива и делови од нејзиниот интимен живот.

- Нејзиното момче никогаш не беше тема на нашите разговори и да ви ја кажам вистината, никогаш не ја видов како доаѓа  дома со него. Веројатно е и почитта кон нејзините синови. Таа навистина се грижи за нив и тие се приврзани за неа., додаде таа

Еден сосед откри и дека актерката сака цвеќиња, и дека таа често ги купува за својот дом.

- Нема многу познати личности во нашата област. Бевме изненадени што Лидија реши да купи стан тука. Често ја гледаме нејзината тераса, тоа може да се види од улицата. Често ја гледаме како носи цвеќиња, додаде таа

Другите соседи откриле и дека актерката не го носи своето момче во семејниот дом, но исто така додаде дека изгледа многу помлада и дека не е чудно што нејзиниот партнер е многу помлад.

Најчитани вести