Гоце Делчев е нашата историја, нашиот најголем јунак за борба против слободата, за борба против…, за социјални правдини, рече Зоран Заев, лидерот на СДСМ на трибината денеска во Куманово.

Овој гаф на лидерот на СДСМ не помина не забележано од сеирџиите на социјалните мрежи, видеото за кратко време има повеќе од 150 споделувања.

Најчитани вести