Истанбул беше местото каде што Морена Тараку ги минуваше деновите од глобалната пандемија COVID-19.

Но, со олабувањето на мерките во Турција, косовската убавица веднаш почна да ужива на прекрасните турски плажи.

Тоа го покажуваат нејзините најнови фотографии кои таа ги објави на Инстаграм, каде изгледа позаводливо од кога било.