Skip to main content
x

25 Jun 2020 - 23:10
redakcija
Статија

Вечерва по долгата борба со коронавирусот, почина претседателот на РК Преспа, Илче Котевски.

Котевски ќе остане запаметен како голем спортист, кој ќе остави траги во историјата на спортот во Македонија. Од него на социјалните мрежи веќе се простуваат неговите најблиски и соработниците.

sportmedia.mk

Најчитани вести