Капачите кои изминатиот викенд уживале на една од најомилените плажи Копакабана во Дубровник, изјавиле дека ја изгубиле волјата и храброста да влезат во вода откако е видена ајкула.

Тоа и не е баш некој почеток на капачката сезона која би ја посакале, велат жителите кои се затекнале на местото на настанот.