Маја Ралевска, секретарот на општина центар е позитивна на Ковид 19. Поради интензивните контакти тестирање направил и градоначалникот, Саша Богдановиќ. Неговите резултати се очекуваат денес.

Од општината соопштуваат дека Ралевска доаќала на работа, но дека ги почитувала сите мерки.