Skip to main content
x

12 Jun 2020 - 11:30
redakcija
Статија

Малку шега во овие тешки корона времиња секако дека не е на одмет. Деновиве на интернет кружи фотографија, веројатно од Битола според регистрацијата на тракторот, на која еден физички работник носи дрес на Меси.

Интересно е тоа што дизајнот на дресот на Барса и не е толку стар. Поважно е што најдобриот фудбалер во светот го почитуваат во Македонија, а посебно во Битола.

 

sportmedia.mk