Вељко Ражнатовиќ и неговата мајка Светлана Цеца РАжнатовиќ, рано утрово се упатиле кон породилното, за да го земат бебето.

Малиот Жељко само што пристигнал во својот дом на Дедиње.

Еве како изгледал дочекот на малиот Жељко на Дедиње Вељко Ражнатовиќ го донел синот во домот на Дедиње.

Инаку Вељко не дозволил никој да се доближи до бебешката носилка.

Веднаш по излегување од кола, им дал наредба на обезбедувањето да направат простор да помине со бебето, којакаде што многу внимателно го пренел преку влезната врата.