Вељко Ражнатовиќ, синот на Цеца Ражнатовиќ, пристигнал пред приватната клиника за да ја земе својата сопруга Богдана и синот Жељко од породилно.

Меѓутоа прва стигнала баба Цеца и тоа насмеана, а за Богдана донела голем букет цвеќе.

Вељко пристигнал веднаш после Цеца, доста возбуден, носел и бебешка носилка на која се наоѓал принт на тигар, заштитен знак на тигровите на Аркан.

За потсетување, во средата на 3 јуни пејачката Светлана Цеца Ражнатовиќ станала баба. Малиот Жељко се родил со 3.3 килограми и долг 53 см., а добил оцена десет.