Војо Недељковиќ, водител на “Ѕвездите на Гранд“, примен е во Клинички - болнички центар “Бежаниска коса“.

“Ќе биде подобро. Дојде време за мала генералка. За тоа време, доволно време за размислување. Чувајте се“, напишал водителот на фотографијата од болничкиот кревет.

Како што се дознава, Воја имал камен во жолчка, но несакал да оди на операција.