Младите често не прашуваат за правила и ги прекршуваат истите, иако не е добар пример. Често тие кои се осмелуваат се девојките.
Сликите кои ќе ги видите подолу, покажуваат дека девојките претерале со нивната забеганост.

Најчитани вести