Ангела Меркел е една од најмоќните жени во светот. Како никој друг, таа успеа да ја направи Германија светска сила.

Но, во некои случаи, не беа отсутни ниту нападите на медиумите кон железната жена. Странските медиуми ставија во фокусот  неколку фотографии, на кои се гледа гола жена и се тврди дека таа е Меркел.
На црно-белите слики група девојки кои шетаат голи. Една од девојките има кратка коса и има застрашувачка сличност со Меркел.

Засега не е познато дали станува збор за нејзе, но од нејзиниот кабинет не демантирале дека таа е Меркел.

 

 

Најчитани вести