Пред помалку од 30 минути во скопската населба Капиштец кај Минстерството за економија се случила тешка сообраќајна несреќа во која визило удрило во електричен столб, а потоа и трансформатор по што околните згради останел без струја.

Патем, возилото од сударот оштетило и неколку други возила кои се наоѓале во близина. Деталите следат...

Најчитани вести