Во изминатите 24 часа во Македонија од вкупно 868 тестирања, има 67 позитивни пациенти, 25 се оздравени и еден починат пациент, изјави министерот за здравство Венко Филипче.

Филипче додаде дека официјалните информации ќе излезат наскоро, бидејќи се чекаат резултатите од една приватна болница.

Најчитани вести