Новинарот Фуркан Салиу од Телевизија Клан влезе внатре во Инфективна клиника кај пациентите кои се лекуваат од коронавирус. Со заштина опрема, новинарот од тв Клан Македонија влезе и по собите каде се лекуваат заболените од коронавирус.

Во продолжение погледнете го видеото како изгледа инфективна каде се лекуваат пациентите инфицирани со КОВИД-19: