Тешка сообраќајна несреќа се случи пред нешто повеќе од еден час на излезот од Скопје, поточно во населбата Автокоманда, после бензинската станица во правец кон Куманово.

Екипата на ТВ21 забележа срушена бандера, и излетано возило „југо“ од патот. Возилото е целосно уништено.

Засега не е познато дали има повредени лица од оваа незгода.