Од оваа слика се гледа дека на иста маса со 4 столици седат: Јован Митревски пратеник, Жаки Лазаревска пратеник, Васко Ковачевски ЕЛЕМ и Лазе Н. активист на СДСМ Струга.

Правилото, односно протоколот за работа на угостителските објекти, вели дека на една маса со четири столици може да седат и да се послужуваат максимум две лица, додека на една маса со четири столици може да се послужуваат четири лица доколку се од исто семејство.

Па, дали овие 4 лица се од исто семејство, и при тоа, не мислиме на партијата?

Најчитани вести