Го големата полициска акција во Бјелина уапсени се 35 лица заради злоупотреба на опојни дроги, оружје и проституција, пренесуваат српските медиуми. Во претресот одземен е кокаин, оружје и 10 000 евра. 

Според информациите, токму старлетата Тијана Ајфон, која е меѓу уапсените, била организатор на журката.

- Во таа прилика се одземени 14 пакетчиња со 46 грама кокаин, девет парчиња медицинска дрога, девет пиштоли, панцири и преку 10 000 евра, пренесуваат медиумите.