Може да се каже дека денес беше убав и добар ден за Станија Добројевиќ. Старлетата се пофали на Инстаграм дека на сметка и биле префрлени 100 евра, државна помош која ја најави Вучиќ, кои им се даваат на сите полнолетни граѓани на Србија кои се пријавиле за тоа.

„Легнаа 100 евра! Благодарам, претседателе“ - напиша Станија.

Но, тоа не беше сè од Станија. Имено, таа ги почасти фановите со две голи фотографии.

Првата беше од сауна, додека втората беше од бањата, а Станија не носеше градник на ниту еден од нив.

Најчитани вести