ЗНАМЕТО НЕ Е КРПА, за него се бори, гине, и под него се слави и опстојува

2.12.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ЗНАМЕТО НЕ Е КРПА, за него се бори, гине, и под него се слави и опстојува

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата