Здравствени работници бараат: ПОВИСОКИ ПЛАТИ, БЕНЕФИЦИРАН СТАЖ, ИНФЕКТИВЕН ДОДАТОК

17.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Здравствени работници бараат: ПОВИСОКИ ПЛАТИ, БЕНЕФИЦИРАН СТАЖ, ИНФЕКТИВЕН ДОДАТОК

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата