ЗАПАЛЕНИ КОНТЕЈНЕРИ ВО ГТЦ: Поради непрецизна пријава на терен 4 возила

20.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ЗАПАЛЕНИ КОНТЕЈНЕРИ ВО ГТЦ: Поради непрецизна пријава на терен 4 возила

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата