Влатко Ѓорчев: “За 3 години 10.000 ученици помалку = 1 саат одење покрај ПРАЗНИ училници“

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
“За 3 години 10.000 ученици помалку =  1 саат одење покрај ПРАЗНИ училници“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата