Во 2017 вети модернизација на Македонски железници, СЕГА ПРИЗНАВА ДЕКА НЕ УСПЕАЛЕ, па им бара замена

20.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Во 2017 вети модернизација на Македонски железници, СЕГА ПРИЗНАВА ДЕКА НЕ УСПЕАЛЕ, па им бара замена

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата