ВМРО-ДПМНЕ најави возобновување и подобрување на мерката “Купи куќа за млади”

3.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
ВМРО-ДПМНЕ најави возобновување и подобрување на мерката “Купи куќа за млади”

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата