Усвоени измените - ВОЗАЧКИТЕ БЕЗ „СЕВЕРНА“ ЌЕ ВАЖАТ ДО 31 ДЕКЕМВРИ!

12.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Усвоени изменити - ВОЗАЧКИТЕ ДОЗВОЛИ БЕЗ „СЕВЕРНА“ ЌЕ ВАЖАТ ДО 31 ДЕКЕМВРИ

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата