Орце Ѓорѓиевски, градоначалник на Кисела Вода

“Уплатив 500 евра за Леонид, инвалидниот скутер кој Благојчо го продава ЌЕ ОСТАНЕ КАЈ НЕГО“

26.02.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
“Уплатив 500 евра за Леонид, инвалидниот скутер кој Благојчо го продава ЌЕ ОСТАНЕ КАЈ НЕГО“

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата