Стефковски: Данела поднеси си оставка! Време е Скопје да се врати на скопјани!

9.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Стефковски: Данела поднеси си оставка! Време е Скопје да се врати на скопјани!

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата