Стефковски: Данела Арсовска сама го стави на тест својот легитимитет - освои околу 3000 гласа, а во 2021 г. 118 илјади, тоа е показател дека треба да ЗАМИНЕ

24.05.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue