“СО МИЦКОСКИ СЕ СОГЛАСИВМЕ ДА ГИ НАМАЛИМЕ ТЕНЗИИТЕ, да ги нормализираме односите“

10.07.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue