Си заминуваат: ИМАМЕ ЛЕКАРИ СО ПЛАТА ОД САМО 21.700 ДЕНАРИ, некои од нив се и без здарвствено осугурање!

15.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue