СЕПАК Е КОРУПЦИЈА! Македонија плаќа второкласни хеликоптери поскапи од врвните купени од Британија

2.04.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
СЕПАК Е КОРУПЦИЈА! Македонија плаќа второкласни хеликоптери поскапи од врвните купени од Британија

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата