Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

20.11.2023
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue
Речиси 500 семејства добиваат субвенции за огревно дрво од Кисела Вода

© vesnik.com, правата за текстот се на редакцијата