Претседателката Силјановска, Архиепископот Стефан, Љубчо Георгиевски дојдоа на комеморацијата

“Стојан Андов беше предводник на разумноста и трпеливоста со неговиот богат животен и професионален опит“

19.06.2024
vesnik-fb-blue
vesnik-twitter-blue